2010. szeptember 23., csütörtök

Ági főz

spárgakrémleves kéksajttal

töltött paprika

ribizlis túrókrém

"Hagyományos és újszerű receptek: magyaros, szerb, dalmát vagy éppen francia finomságok a konyhámban. Fűszerként pedig történeteket, utazások emlékeit meg álmaimat használom."

Ágival nagyon vicces a megismerkedésem története, ismeretlenül, véletlenül bejelölt a facebookon, én meg véletlenül visszajelöltem. Gondoltam ennek így kellett lennie és valóban, azóta találkoztunk Goubán és jót beszélgettünk. Rengeteg receptet találtok a blogján (én most korgó hassal nézegettem...nem ajánlom, csak úgy csurgott a nyálam), valamint könyve is megjelent!
http://agifoz.blogspot.com/

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen írsz rólam! Kíváncsi lennék mi alapján választottad pont ezeket a képeket? Azt látom, hogy egy teljes menü lett belőle.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon egyszerűen választottam: amit éppen akkor a legszívesebben ennék, amihez épp a legnagyobb étvágyam lett volna. Valójában szinte bármit választhattam volna, de akkor éppen ezekre csorgott legjobban a nyálam.:)))

    VálaszTörlés